MAJUTUS

Morna puhkemaja hinnad on sõbralikud!


Puhkemaja asub Tallinnast 185, Tartust 100, Pärnust 100, Viljandist 25 ja Karksi-Nuiast 10 kilomeetri kaugusel. Inimestele, kes eelistavad kindlat ning väga privaatset puhkekohta ja samas ringi sõita Viljandimaal, sobib Morna Puhkemaja ideaalselt.


Puhkemaja on ühtaegu nii kaasaegne kui ka maalähedane. Puhkemaja esimesel korrusel on avatud köök koos elutoaga, millest avaneb ilus vaade maja ees olevale tiigile ja kaunile loodusele. Lisaks on esimesel korrusel veel saun ning dušš + WC. Teisel korrusel kaks magamistuba seitsme voodikohaga (3 ühekohalist voodit, 1 kahekohaline voodi, 1 lahtikäiv diivan). Kolm voodikohta (1 lahtikäiv diivan) on esimesel korrusel. Puhkemajas on olemas elektripliit, külmik, mikrolaineahi, veekeetja, kohvimasin, kodukinosüsteem, TV (kaabeltelevisioon) ja interneti kasutamise võimalus. Lisaks on olemas tassid, taldrikud, kahvlid ja noad kaheksale inimesele, potid, pannid ning kausid. Morna puhkemajas on täiskasvanutel võimalus mängida sulgpalli, petangi, kroketit, noolemängu ja lauamänge. Lastel on tegevusi meie mänguväljakul.


Maja rent 8´le inimesele:IMG_2106.jpg

Rent nädala sees (E-N) 140 EUR ööpäev
Rent nädalalõppudel (R-P) 170 EUR ööpäev

Hinnad on toodud koos käibemaksuga. Hind sisaldab puhkemaja renti koos sauna kasutamisega. Lisaks on hinna sees voodipesud, käterätikud, kaminapuud ja maja koristus peale Teie lahkumist.

Väiksematele gruppidele ja pikemaajalisel üürimisel kehtib hinnasoodustus.

Puhkemaja on suletud septembrist maini.


Võta meiega ühendust kas telefoni või e-posti teel. E-posti saates palume teil kindlasti teada anda kuupäevad, millal soovite puhkemaja rentida ja inimeste arv.

 

Üldised tingimused puhkemaja broneerimiseks:
Puhkemaja broneering jõustub peale 20% ettemaksu tasumist. Ülejäänud summa tasumine saabumisel või ülekandega päev enne. Teie poolse broneeringu tühistamise korral ettemaksu teile ei tagastata.

Rent nädala sees (E-N) 130 EUR ööpäev
Rent nädalalõppudel (R-P) 160 EUR ööpäev