MAJUTUS

Morna puhkemaja hinnad on sõbralikud!


Puhkemaja asub Tallinnast 185, Tartust 100, Pärnust 100, Viljandist 25 ja Karksi-Nuiast 10 kilomeetri kaugusel. Inimestele, kes eelistavad kindlat ning väga privaatset puhkekohta ja samas ringi sõita Viljandimaal, sobib Morna Puhkemaja ideaalselt.


Puhkemaja esimesel korrusel on kõikide mugavustega avatud köök-elutuba ühe voodikohaga (lahtikäiv tugitool), puuküttega saun, duširuum ja wc. Maja ees suur terass tiigi vaatega. Terassil aiamööbel ja söegrill koos vajalike tarvikutega.

Teisel korrusel on kaks magamistuba seitsme voodikohaga (3 ühekohalist voodit, 1 kahekohaline voodi, 1 lahtikäiv diivan, 1 lahtikäiv tugitool).

Puhkemajas on olemas elektripliit, külmik, mikrolaineahi, veekeetja, kõik vajalikud nõud ja söögiriistad, TV, dvd mängija, wifi. Morna puhkemajas on täiskasvanutel võimalus mängida petangi ja lauamänge. Lastel on tegevusi meie mänguväljakul ja- majas. Toas on võimalik joonistada ja vaadata erinevaid animafilme.


Maja rent 8´le inimesele:IMG_2106.jpg

Rent nädala sees (E-N) 140 EUR ööpäev
Rent nädalalõppudel (R-P) 170 EUR ööpäev

Hind sisaldab puhkemaja renti koos sauna kasutamisega. Lisaks on hinna sees voodipesud, käterätikud, kaminapuud, süütevedelik koos koti grillsöega ja maja koristus peale Teie lahkumist.

Väiksematele gruppidele ja pikemaajalisel üürimisel kehtib hinnasoodustus.

Puhkemaja on suletud septembrist maini.


Võta meiega ühendust kas telefoni või e-posti teel. E-posti saates palume teil kindlasti teada anda kuupäevad, millal soovite puhkemaja rentida ja inimeste arv.

 

Üldised tingimused puhkemaja broneerimiseks:
Puhkemaja broneering jõustub peale 20% ettemaksu tasumist. Ülejäänud summa tasumine saabumisel sularahas või ülekandega päev enne. Teie poolse broneeringu tühistamise korral ettemaksu teile ei tagastata.

Rent nädala sees (E-N) 130 EUR ööpäev
Rent nädalalõppudel (R-P) 160 EUR ööpäev