Majoitus

Mornan lomatalon hintataso on edullinen!

 
Lomatalo sijaitsee Tallinnasta 185 km, Tartosta 100, Pärnusta 100, Viljandista 25 ja Karksi-Nuiasta 10 km päässä. Mornan lomatalo on ihanteellinen paikka hiljaista ja vähän syrjäistä lomailukohdetta hakeville vieraille, jotka haluavat lomansa aikana tutustua myös Viljandin maakunnan nähtävyyksiin.

Lomatalo on rakennettu vuonna 2008 ja sen arkkitehtuurissa on piirteitä sekä nykyaikaisesta rakennustyylistä että perinteisiä maalaistaloon kuuluvia ratkaisuja. Lomatalon pohjakerroksesta löytyvät avokeittiö ja olohuone, josta avautuu kaunis näköala talon edessä olevalle lammelle ja kauniille ympäristölle. Pohjakerroksessa sijaitsevat myös sauna ja suihku + wc. Toisessa kerroksessa on kaksi makuuhuonetta viidellä vuodepaikalla + 3 lisäpaikkaa. Kaksi vuodepaikkaa on pohjakerroksessa. Lomatalon sisustukseen kuuluvat sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, takka, televisio (kaapeli-tv) sekä internetin käyttömahdollisuus. 

 

Talon vuokraus 6-10 hengen ryhmälleIMG_2106.jpg

Vuokra arkipäivinä (ma-to) 128 EUR/vrk
Vuokra viikonloppuisin (pe-su) 160 EUR/vrk

*10 hengen ryhmissä on yhden vieraan majoitushinta kaikilla mukavuuksilla varustetussa lomatalossa 16 EUR/vrk.

Pienemmille ryhmille ja pitemmän vuokrakauden varanneille tarjoamme hintaetuja.
Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Sähköpostiviestissä pyydämme ilmoittamaan päivämäärät, jolloin haluatte lomatalon varata ja kuinka iso ryhmä on saapumassa.

Yleiset ehdot lomatalon varaamiseen: lomatalon varaus astuu voimaan 20% ennakkomaksun maksamisen jälkeen. Koko summa maksetaan saapumisen yhteydessä tai pankkisiirrolla päivää ennen saapumista.